Dorrit Toftekær
 

Home

Psykoterapi
Blomstermedicin
Anbefalinger
Hvem er jeg
Kontakt
Links
 

 


              Anbefalinger


Dorrit er mit livs engel, som har hjulpet mig med at bryde uhensigtsmässige mönstre, der blokerede for min egen lykke - for at sige det MEGET kort.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte mig på 9202gabi@email.com

                                              ****** 

Dorrit er uden tvivl det mest inspirerede menneske jeg nogensinde har mødt. Jeg fik Dorrit anbefalet, og det er den bedste anbefaling jeg nogensinde har fået. Efter mit første møde/behandling hos Dorrit har jeg fået en stor indsigt og lethed i mit liv. Før jeg mødte Dorrit var jeg ikke overbevist om at alle kunne hjælpes, men Dorrit har ændret min syn på det, det tror jeg faktisk nu.
Det der er så befriende ved Dorrit behandlinger er, at Dorrit graver ned i fortiden hvis det er nødvendigt, Dorrit gør det ikke bare for at gøre det.
Dorrit behandling er intens, dybdegående og utrolig effektiv. Fra gang til gang kan jeg mærke en forandring og forskel, det føles ikke uoverskueligt og det giver mod og lyst til at arbejde videre og blive et endnu bedre menneske.
Tusinde tak for Dorrit tålmodighed, rummelighed og tillid, jeg tør åbne op og falde for jeg ved at Dorrit griber mig.

Kh. Lene Krarup, frisør og stylist.

 - 

                                                     *****

Hvorfor vil jeg anbefale Dorrit Toftekjær til at hjælpe andre?

Jeg har gået hos Dorrit i ca. 7 år.
Hørte om Dorrit af en bekendt, da jeg var et sted i mit liv, hvor jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme videre. Mit liv var lige vendt 180 grader fra etableret parforhold med hus, job og det hele, til at bo i et værelse uden varme på en gård, mistet mit job, fik dog et andet, men mere usikkert, med skæve arb.tider. Mit fundament var væk og jeg var i krise.
Jeg var træt af gang på gang at vælge den forkerte livsledsager og træt af, at "livet ikke gik min vej", at være trist, træt, og forstod ikke, hvad jeg gjorde galt.
Dorrit´s måde at arbejde på, har hjulpet mig til at se, at jeg selv har alle svarene, der skal bare det rigtige menneske og de rigtige metoder til, for at åbne op for dem og komme videre. Jeg har før fået hjælp af terapeuter, som også har kunnet hjælpe mig, men kun et vist stykke af vejen.
Dorrit er mere "all round" til alle livssituationer - menneskeligt, åndeligt, fysisk, sjæleligt, følelsesmæssigt, med mine dyr, økonomisk/materielt og så videre.
Hvor lang tid tager det at løse et problem?
Sikkert forskelligt fra person til person, men for mit vedkommende - mindre end et år efter havde jeg en sød kæreste, som jeg er jeg blevet lykkeligt gift med, jeg har et dejligt hus med mere, end jeg selv turde tro, jeg kunne opnå, jeg har haft fast arbejde i 4½ år nu, som jeg er glad for og opfylder stille og roligt de ønsker, jeg har for mig selv i livet.

Hvorfor går jeg så stadig i terapi hos Dorrit?
Fordi jeg ønsker at udvikle mig mere end bare "til husbehov" og jeg ønsker at blive endnu mere "mig" og fri af de ting, der ubevidst styrer mit liv og det er netop det, Dorrit hjælper mig med - finde mit fulde potentiale og turde udleve det.
Min mand siger: "hvis du har været trist noget tid og tager ud til Dorrit, hjælper det allerede efter en gang, måske ikke samme dag, men efter få dage. Du bliver mere glad, ser mere positivt på tingene, mere beslutsom og handlende. Jeg synes, Dorrit er god for dig.

Hvad er det Dorrit gør?

 • Dorrit er autentisk og nærværende. Der er intet, jeg ikke kan komme med. Møder mig der, hvor jeg er.

 • Vigtigt for mig er, at Dorrit har helt styr på grænser. Jeg skal aldrig være utryg for, om Dorrit kan holde den professionelle faglige grænse.

 • Der er tid nok til at komme i dybden, så jeg føler, jeg når noget pr. gang.

 • Dorrit spørger altid ind til det, jeg kan mærke i min krop, hvilket gør, at jeg selv er med i alt, hvad der sker og ikke er i tvivl om, hvad der er rigtigt eller forkert.

 • Dorrit udvikler også sig selv løbende, arbejder med sig selv, hvilket gør mig tryg, hun stagnerer ikke og arbejder ikke "på rygraden".

 • Dorrit´s viden er meget alsidig og hun kender sine begrænsninger og sender en videre, hvis der er behov for det.

 • Dorrit virker oprigtigt interesseret i min udvikling og glæder sig over alle, som udvikler sig og respekterer deres valg og vej for udvikling.

 • Backs blomstermedicin, som jeg dermed har som arbejdsredskab hjemme til at understøtte terapien og dermed min udvikling.


 • Kærligst fra

  Lyssandra Lunamaria Bellua Kejlow

                                                       *****  Når jeg har været i terapi, har jeg bortkastet det gamle, og mine genvordigheder. Jeg føler mig glad og lettet efter hver gang. Og ser nye ubetrådte veje. Jeg kommer til stede i nuet. Blomsterdråberne, som jeg får, undervejs i terapien virker beroligende – Jeg mærker dem i kroppen som en lise. Jeg får en ny forståelse af hele livet. Det er aldrig for sent at arbejde med sig selv.

  Bent, 87 år, 28. April 2013

                                                  ******

  Jag har gått i terapi hos Dorrit Toftekær i flera år. Nær jag kom för första gången var jag i djup kris och terapin hjälpte mig på ett akut plan att uttrycka känslor som jag hade svårt att see, förstå och acceptera i mig själv.
  Terapin hjälpte mig att arbeta med de föreställingar, eller "fellprogrammeringar". Som jag bar med mig. I dag går jag i terapi ett par gånger om året och den fungerar som en handledning i min process. Resan över till Danmark och i det vackra Själland blir en skön dag för mig själv.
  Det som gör Dorrit Toftekær till en så bra terapeut är hennes förmåga att stärka, lyfta fram och befria den subjektiva uplevelse. För mig som klient har det betytt att jag kunnat läka såren som jag burrit med mig och de gånger som skuggorna av smärta och rädsla dyker upp har jag i dag verktyg att hantera känslorna på et bras ätt så de inte skapar nya negativa konsekvenser i mitt vardagsliv. Jag vill varmt rekommendera terapi hos Dorrit Toftekær till alla som vill uppleva en spännande och utvecklande resa mot sin inre sanning!

  Ine Back, Hven

                                                 ******

  Jeg har brugt denne terapiform igennem flere år til selvudvikling, bevidstgørelse og ved massive livskriser, som har optrådt i mit liv. Dorrits væsen, arbejdsform og metode får mig til at komme bag facaden og ned i lagene i min bevidsthed og dermed ændre gamle uønskede handlingsmønstre. Man kan arbejde med skyld og skam, misbrug, dysfunktionelle familiemønstre, depression, angst mm. Jeg sætter pris på at blive bekræftet som et medmenneske og et åndeligt væsen – og ikke som et psykisk tilfælde – hvilke jeg også har erfaring for i andet regi. Når jeg får tilbagefald og tvivler på min egen sandhed, så er Dorrit god til at "vække" mig igen. Jeg kan varmt anbefale denne terapiform.

  Mandlig socialarbejder på 48 år med hang til Zen

                                                 ******

  Da jeg havde været i terapi første gang arbejde jeg med min problematiske relation til min mor. Hun brugte mig som tyvende, da jeg var barn - også mens jeg var voksen. Psykisk formågede hun ikke at give mig kærlighed. Men jeg fik mad!
  Jeg opdagede i terapien, at der er sket en kobling mellem moderkærlighed og mad. Mad er blivet lig med moderkærlighed og accept i min underbevidsthed. Pludselig faldt nogle brikker på plads, og jeg indså på et dybt plan, at mit mærkelige forhold til mad stammede fra denne kobling. Det vil sige når jeg blev sulten, fik jeg nærmest panikanfald, måtte jeg havde mad hurtigt - ellers røg mit selvværd. Dette reaktionsmønster har styret mig i 56 år! men det er væk! Og allerede efter min første terapisession!

  Susanne 56 år